AİLEMİZLE BİRLİKTE BEZ ÇANTA YAPIYORUZ (SIFIR ATIK PROJESİ)

Zübeyde Hanım Anaokulu olarak doğaya zarar veren, insanlığı olumsuz yönde etkileyen, geleceğimizi riske atan tüm atıklarla mücade etme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Öğrencilerimize bunu aşılamak, velilerimizi bu sürece katmak ve sıfır atık bilincini yaygınlaştırmak amacıyla naylon poşetlerin doğaya zarar vermesini atık olmasını önlemek amacıyla bir proje yapmayı hedefledik. Evde bulunana artık materyallerle yıkanaıp, kullanılabilen uzun ömürlü bez torbalar yaptık. Velilerimizden aldığımız destek, öğrencilerimizin ilgisi ve öğretmenlerimizin çabası sonucunda ortaya özgün ürünler çıkardık. Motor gelişim, çevre bilinci, sanatsal becerilerin desteklendiği etkinliğimizde bize destek olan tüm velilerimize, minik öğrencilerimize ve emeğ geçen öğretmenimiz Özlem Kılçık'â teşekkür ederiz.

11.10.2022 102

11-10-202211-10-2022