HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ

Hayvanları Koruma Günü (4 Ekim) etkinlikleri kapsamında  öğrencilerimizin hayvanları tanımalarını, hayvanlara nasıl yaklaşmaları gerektiğini öğrenmelerini, hayvanları korumayı, sevmeyi, saygı duymayı, evcil hayvan beslerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini bir uzman  tarafından dinleyip öğrenmeleri için okulumuza konunun uzmanı bir veteriner hekim davet ettik. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ilgi ile dinlediği, öğretici aynı zamanda eğlenceli bir eğitim gerçekleştirdik. Sınıflarımızda yaptığımız sanat etkinlikleri ile de öğrendiklerimizi pekiştirdik. Yüksek katkılarından dolayı veteriner hekimimize, bize evdeki hayvanlarını getirip destek olan tüm velilerimize ve  Güneş Sınıfı öğretmenimiz Merve Doğanay'a teşekkür ederiz.

06.10.2022 120

06-10-2022